پیام تبریک مدیر دانشجویی بمناسبت روز دانشجو

دوشنبه ١٦ آذر ١٣٩٤ ساعت ١٠:٢٩ ق.ظ   ( بازدید : 537 نفر )

به گزارش روابط عمومی معاونت: دکتر «مهدی قربانیان» مدیر دانشجویی در پیامی فرارسیدن ۱۶ آذر روز دانشجو را تبریک گفت. دانشجو به عنوان نیروی فعال و پویای هر جامعه و بازوی توانمند علمی هر کشور می باشد و امروزه نیروی انسانی عالم و آگاه مهمترین پارامتر توسعه اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و نظامی، دانشجو به واسطه جوانی، اهداف آرمان گرایانه و مطالبه گر ارائه می نماید. اینجانب ۱۶ آذر ماه روز دانشجو را به تمامی اصحاب علم و اندیشه در کشور خاصه دانشجویان و اساتید وارسته و برجسته دانشگاه تبریک و تهنیت عرض نموده و موفقیت همه دانشجویان تلاشگر و مومن ایرانی را در جهت تولید علم و تلاش روزافزون در جهت نیل به اهداف بلند نظام اسلامی تحت توجهات حضرت بقیه الله الاعظم(عج) و نائب برحقش حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی) از خداوند منان خواهان و خواستارم.