پر بازدید ترین روز : ١٣٩٨/٩/٧ - ۳۴۶ مورد

دوره کارآموزی دانشجویان پزشکی اوکراینی در دانشگاه علوم پزشکی بجنورد پایان یافت

سه شنبه ١ مرداد ١٣٩٨ ساعت ٢١:٢٢ ب.ظ   ( بازدید : 30 نفر )

دوره کارآموزی دانشجویان پزشکی کشور اوکراین پس از چهار هفته بهره‌مندی از خدمات آموزشی، صبح امروز در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی پایان یافت.

مدیر فرهنگی دانشگاه جناب آقای دکتر" اکبر صولتی"فرمودند : در پایان سفر یک ماهه دانشجویان پزشکی که در دانشگاه حضور داشتند بعد از بازدید از مناطق فرهنگی و تاریخی استان، آنچه برای آنان جالب تر به نظر رسید و محبوبیت زیادی داشت، پوشش دانشجویان مسلمان بود که منجر به خرید روسری بعنوان سوغات هنری و فرهنگی توسط این دانشجویان بود.

دکتر "صولتی" مدیر فرهنگی دانشگاه  افزودند: به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه یک جلد قرآن به زبان انگلیسی به همراه صنایع دستی استان به این دانشجویان اهدا گردید تا رهاورد این سفر علمی دانشجویی همراه با شناخت اسلام و فرهنگ اسلامی شود .