پر بازدید ترین روز : ١٣٩٨/٩/٧ - ۳۴۶ مورد

اردوهای جهادی نماد خدمت‌رسانی بی‌منت به مردم است

یكشنبه ١٣ مرداد ١٣٩٨ ساعت ١١:١ ق.ظ   ( بازدید : 33 نفر )

مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان اینکه مهم ترین هدف اردوهای جهادی خودسازی، محرومیت زدایی و رسیدگی به مناطق محروم است افزود: دانشجویان خیّر این دانشگاه یک هفته از مرداد ماه خود را به شرکت در اردوهای جهادی مناطق محروم اختصاص دادند.

مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی: اردوهای جهادی را فرصت مغتنمی برای آشنایی دانشجویان با مشکلات و مشقت‌های مردم محروم روستاها برشمرد و بیان داشت: دانشجویان خیّر دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی یک هفته از  مرداد ماه خود را به شرکت در اردوهای جهادی مناطق محروم اختصاص دادند.

جناب آقای دکتر" اکبر صولتی" افزودند : برگزاری اردوهای جهادی در ایام تابستان، از برنامه های روتین کانون فعالیت‌های جهادی و بسیج دانشجویی است.

مدیر فرهنگی دانشگاه ، مهم ترین هدف اردوهای جهادی خودسازی، محرومیت زدایی و رسیدگی به مناطق محروم و همچنین غنی‌سازی اوقات فراغت، نهادینه کردن فرهنگ کار و تلاش گروهی و رفع محرومیت در کشور به ویژه روستاها است.

دکتر "اکبر صولتی" خاطر نشان کرد: تاکنون ۳۵ نفر از دانشجویان گروه‌های جهادی به روستاهای بهکده رضوی از توابع شهرستان مانه و سملقان و دشت از توابع شهرستان گرمه به مدت یک هفته اعزام شده اند که به صورت رایگان در بخش های دندانپزشکی، پزشکی و فرهنگی مشغول به خدمت هستند.

گفتنی است، دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی مانند سال گذشته پشتیبانی اقلام مورد نیاز این اردوی جهادی را برعهده دارد.