فعالیت‌های جهادی دانشجویان دانشکده پرستایی و مامایی بجنورد در منطقه محروم بهکده، به همت "کانون شهید احدی" دانشکده پرستاری و مامایی انجام شد.

دوشنبه ١٤ مرداد ١٣٩٨ ساعت ١:٤٤ ق.ظ   ( بازدید : 16 نفر )

"کانون شهید احدی" دانشکده پرستاری و مامایی بجنورد در راستای محرومیت زدایی و ارتقای سطح بهداشت و سلامت اهالی منطقه محروم "بهکده رضوی" از توابع شهرستان مانه و سملقان، خدمات رایگان به مردم این مناطق ارائه دادند.

"سید مهدی الهی" دانشجوی ترم چهار رشته پرستاری و دبیر کانون شهید احدی دانشکده پرستاری و مامایی بیان داشت: دانشجویان دانشکده پرستاری-مامایی در راستای محرومیت زدایی و ارتقای سطح بهداشت و سلامت، در اردویی یک روزه به منطقه محروم بهکده رضوی از توابع مانه وسملقان اعزام شدند تا خدمات رایگان مردم ارائه دهند.

سید مهدی الهی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری اشاره گفت: رهبر انقلاب می فرمایند: گروه‌های جهادی مژده آینده کشور هستند. عشق و ایمان، بصیرت و همت؛ اینها ستونهای اصلی اردو جهادی است.

"الهی" افزود: دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز گروه‌های جهادی متعهد، انقلابی و خودجوش هستند و در برابر مردم احساس مسئولیت می کنند.

وی اظهار داشت: ویزیت توسط پزشک عمومی۹۰نفر، ارزشیابی سلامت روان توسط روانشناسان برای ۳۰نفر، شرح حال و معاینه کامل بیماران و ارجاع به متخصص برای ۹۰نفر، معاینه و بررسی بیماری‌های زنان توسط ماما برای ۲۵نفر، کنترل فشار خون و قند خون، bmi و ارائه خدمات دارویی برای ۹۰ نفر و همچنین برگزاری کلاس آموزشی اوتیسم ویژه پیراپزشکان حاضر در اردو توسط استاد روانشناس از دیگر فعالیت‌های انجام شده در این اردوی جهادی می باشدبود.