بازدید معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بجنورد از فعالیت‌های جهادی دانشجویان

سه شنبه ١٥ مرداد ١٣٩٨ ساعت ١:٤ ق.ظ   ( بازدید : 41 نفر )

جناب آقای دکتر " امیر امانی" معاون محترم فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با حضور در جمع دانشجویان جهادگر دانشگاه، از نزدیک از از فعالیت‌های جهادی دانشجویان دندانپزشکی بازدید کرد.

جناب آقای دکتر " امیر امانی" معاون  محترم دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با حضور در جمع دانشجویان جهادگر دانشگاه، از نزدیک از از فعالیت‌های جهادی دانشجویان دندانپزشکی بازدید کرد. در این بازدید مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری  حجه الاسلام دکتر" مرتضی رستگار" و  مدیران محترم دانشجویی و فرهنگی جناب آقای دکتر" مهدی قربانیان"  و جناب آقای دکتر" اکبر صولتی"  به همراه تعدادی از مسئولین معاونت فرهنگی دانشجویی به همراه  ایشان حضور داشتند.

دکتر " امیرامانی" معاون دانشجویی فرهنگی فرمودند:  این اردوی جهادی باحضور ۲۵ نفر از دانشجویان جهادگر دانشگاه، در روستاهای دشت، بیدک، چشمه خان و آرمادلو شهرستان گرمه برگزارشد.

این دانشگاه به منظور ارایه خدمات ارزشمند جهادی نهایت همکاری را با جهادگران می‌کند و جهت مرتفع کردن مشکلات پیش رو از هیچ تلاشی روگردان نیست.

دکتر "امیر امانی" بیان داشتند: این اردوی پنج روزه از ۱۲ مرداد ماه سالجاری با مشارکت ۲۵ نفر از دانشجویان دندان پزشکی، متخصص و عمومی برگزار شد و خدماتی نظیر معاینه، ترمیم، جرم گیری، کشیدن دندان و آموزش به بیش از ۱۰۰۰ نفر مراجعه کنندگان به صورت رایگان ارائه گردید.

ایشان افزودند : با توجه به سلامت دهان و دندان و جلوگیری از پوسیدگی دندان‌های دانش آموزان، ۴۳ نفر از دانش آموزان پایه های ششم و هفتم نیز تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.