گروه جهادی انصارالمهدی در دهه امامت و ولایت دستان پرمهــــر جهادگـــــــران بسیجـــــی در منطقه محـروم قوشخانه شیروان

شنبه ٢٦ مرداد ١٣٩٨ ساعت ١٠:٢٠ ق.ظ   ( بازدید : 10 نفر )

۵۰ نفر از دانشجویان بسیجی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی بمناسبت دهه امامت و ولایت در حال خدمت رسانی به منطقه محروم قوشخانه شیروان می باشند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه با اشاره به فعالیت گروه جهادی "انصار المهدی" بمناسبت دهه امامت و ولایت گفت: ۵۰ نفر از دانشجویان بسیجی دانشگاه از مورخه ۲۳ لغایت ۲۹ مرداد ماه به مدت یک هفته فعالیت های جهادی خود را در منطقه قوشخانه شیروان؛ روستاهای برزلان، علی محمد، شناقی، رباط، قپه، کاکلی، حلواچشمه، سرداب سرانی و ...  آغاز کرده اند.

وی خاطر نشان کرد: جهاد گران در عرصه‌های مختلف، عمرانی، فرهنگی، آموزشی، بهداشتی، پزشکی، دندانپزشکی و پرستاری و مامایی خدمات رسانی می‌کنند.

صادق شاکری بیان داشت: در اولین روز اردوی جهادی تعداد  ۱۵۰ نفر از اهالی روستای برزلان توسط پزشک عمومی و ۱۰۰ نفر از اهالی روستای رباط توسط دندان پزشک ویزیت شدند.

وی افزود: دومین روز از فعالیت گروه جهادی انصارالمهدی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در روستاهای بخش قوشخانه ی شیروان به انجام فعالیت های عمرانی، پزشکی، دندان پزشکی، فرهنگی پرداخته شد.

گفتنی است فعالیتهای جهادی دانشجویان دانشگاه تا روز عید سعید غدیر خم در منطقه قوشخانه ادامه دارد و خدمت رسانی به شکل های مختلف انجام می شود که گزارش خدمات ارائه شده را به سمع و نظر می رسانیم تا سایرین هم به این امر تشویق شوند و از زیبایی آن لذت ببرند.