معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با خانواده های دانشجویان جانباز و آزاده دیدار کردند

چهارشنبه ٣٠ مرداد ١٣٩٨ ساعت ١٢:١٢ ب.ظ   ( بازدید : 13 نفر )

معاون فرهنگی و دانشجویی همراه مدیران دانشجویی و فرهنگی و مدیر روابط عمومی با دو خانواده دانشجوی جانباز و آزاده دانشگاه دیدار نمودند.

معاون فرهنگی و دانشجویی  به همراه مدیران محترم دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، آقای  دکتر " مهدی قربانیان"  و آقای دکتر " اکبر صولتی" و هم چنین  مدیر محترم روابط عمومی دانشگاه آقای مهندس" پیمان فیضی" با دو خانواده دانشجوی جانباز و آزاده دانشگاه دیدار نمودند.

جناب آقای دکتر " امیرامانی" معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه بیان داشتند: زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره خانواده شهدا، ایثارگران و جانبازان  تأثیر بسزایی در تربیت نسل‌های بعدی کشور خواهد داشت.

معاون محترم دانشجویی فرهنگی  تأکید کردند : فرهنگ دیدار با خانواده شهدا، ایثارگران و جانبازان باید در جامعه ترویج داده شود.

در این دیدار ضمن ادای احترام به مقام والای شهدا، جانبازان و ایثارگران ایران اسلامی از صبر و استقامت دو خانواده دانشجوی جانباز و آزاده سرافراز، آقای کریمی زاده و آقای کوهی تجلیل شد.