آغاز هفته دولت و یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و روز کارمند گرامی باد.

شنبه ٢ شهریور ١٣٩٨ ساعت ٩:٢٢ ق.ظ   ( بازدید : 21 نفر )

هفته اول شهریورماه، به مناسبت شهادت دو دولت مرد بزرگ انقلاب اسلامی، شهید محمدعلی رجایی (رئیس جمهور) و شهید حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدجواد باهنر (نخست وزیر) هفته دولت نام گرفته است. هفته تجدید پیوند مسئولان با مردم.

انفجار دفتر نخست وزیری در هشتم شهریور سال 1360 و شهادت دو یار دیرین امام (ره) و انقلاب و دو اسوه علم و تقوا، شهید محمد علی رجایی رئیس جمهور و محمد جواد باهنر نخست وزیر نمونه ای از دولتمردان مردمی بودند و هم چنین  به منظور آشنایی مردم با فعالیت ها و بیان اهداف و برنامه های آینده دولت، هفته ای به نام هفته دولت نامگذاری شده است که از دوم تا هشتم شهریور می باشد .

هفته دولت فرصتی برای طراحی توسعه از سوی خادمان نظام است. فرصتی برای احیای دولت توانمند.

در طی این هفته، مردم با عملکرد و دستاوردهای دولت در زمینه های گوناگون عمرانی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی آشنا می شوند.

هفته دولت نمادی است از وحدت مردم و دولت خدمتگزار. فلسفه وجودی همه مسئولان خدمت به مردم است..

مدیریت دانشجویی دانشگاه