دوازدهمین جلسه شورای صنفی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار گردید

چهارشنبه ٢٧ شهریور ١٣٩٨ ساعت ٣:٩ ق.ظ   ( بازدید : 24 نفر )

دوازدهمین جلسه شورای صنفی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار گردید چهارشنبه مورخه 27 شهریور ماه 1398 دوازدهمین جلسه شورای صنفی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی د رمحل دفتر معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار شد.

دوازدهمین جلسه شورای صنفی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزارشد.
چهارشنبه مورخه 27 شهریور ماه 1398 دوازدهمین جلسه شورای صنفی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی د رمحل دفتر معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار گردید.
اعضای حاضر در این جلسه را  جناب آقای دکتر "امیر امانی"معاون محترم دانشجویی فرهنگی، مدیرمحترم دانشجویی جناب آقای دکتر "مهدی قربانیان" و مدیر  محترم فرهنگی جناب آقای دکتر"اکبرصولتی"، مسئولین محترم واحدهای تابعه معاونت دانشجویی فرهنگی و دبیران محترم شورای صنفی دانشجویی تشکیل میدادند.
دبیر مرکزی شورای صنفی دانشجویی مسائل و مشکلاتی را در خصوص مسائل مختلف از قبیل (تغذیه،نقلیه، خوابگاه ها و...) مطرح کردند و مسئولین مرتبط در پاسخگویی به این مطالبات مطرح شده توضیحات لازم را ایراد کردند. دکتر "امیرامانی" معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه به مسئولین مرتبط  دستور فرمودند که پیگیری ، بررسی و رفع موارد مطرح شده از سوی اعضای شورای صنفی دانشجویی ،در اولویت کارهایشان قرارگیرد.
این جلسه از ساعت 12 برگزار گردید و در ساعت 14 خاتمه یافت.