ثبت نام وام های دانشجویی نیمسال اول 99-1398 دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی

شنبه ٦ مهر ١٣٩٨ ساعت ٨:٤٨ ق.ظ   ( بازدید : 21 نفر )

به اطلاع دانشجویان محترم متقاضی وام می‌رساند ثبت نام اینترنتی وام های "تحصیلی" و "مسکن" نیمسال اول تحصیلی سال99-1398 از روز دوشنبه مورخه 8 مهر ماه اغاز و تا روز یکشنبه 28 مهر ادامه حواهد داشت.

اطلاع رسانی در خصوص وام های دانشجویی  تحصیلی و مسکن
به اطلاع دانشجویان محترم متقاضی وام می‌رساند، ثبت نام  وام های "تحصیلی" و "مسکن"  نیمسال اول تحصیلی سال99-1398 از روز دوشنبه مورخه 8 مهر 98 آغاز و تا روز یکشنبه مورخه  28 مهر ماه ادامه خواهد داشت.

دانشجویان گرامی برای ثبت نام اینترنتی درخواست وام ، به سایت http://portal.srd.ir مراجعه  کرده و درخواست وام خود را ثبت نمایید. لازم به ذکر است مهلت ثبت نام به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.

ضمنا لازم به توضیح می‌باشد:
1- تمامی دانشجویان متقاضی وام حتما باید قبل از ثبت درخواست وام، تعهد نامه محضری خود را تهیه و بعد از بارگذاری این اطلاعات درصفحه شخصی خود در پورتال دانشجویی ، سربرگ تعهد محضری را به اداره رفاه تحویل دهند. همچنین این عزیزان  میتوانند تعهد نامه محضری خود را به کارشناس مسئولین محترم دانشجویی فرهنگی دانشکده های محل تحصیل خود ارائه دهند تا همکاران محترم ، مدارک را برای ما ارسال نمایند.
2- داشتن شماره حساب به نام خود دانشجو از بانک تجارت الزامی است . دانشجوی گرامی بعد از افتتاح حساب در بانک تجارت شماره حساب را به همراه کد شعبه به اداره رفاه اعلام نماید.
3-دستورالعمال اجرایی وام ها در وب سایت دانشجویی به آدرس  http://usm.csa.nkums.ac.ir موجود است دانشجویان عزیز می‌توانند با مراجعه به این سایت  اطلاعات مورد نیاز در خصوص تسهیلات اعطایی صندوق رفاه دانشجویان، را بدست آورند.
4- لازم به ذکر است به دانشجویان ترم یک وام تعلق نمی‌گیرد.
5-وام"مسکن" فقط به دانشجویان غیر بومی که از خوابگاه های دانشجویی استفاده نمیکنند و در شهر محل تحصیل ، منزل اجاره کرده اند  تعلق می‌گیرد. این عزیزان  اجاره نامه  منزل که دارای کد رهگیری باشد،را به اداره رفاه تحویل  نمایند.
دانشجویان عزیز حتما بعد از ثبت درخواست اینترنتی تسهیلات، یکبار دیگر وارد صفحه خود در پرتال دانشجویی شده و از ثبت نام وام مطمئن شوند. در برخی موارد مشاهده شده است دانشجویانی که درخواست وام  خود را با استفاده از اینترنت گوشی شخصی خود انجام داده اند ، ثبت نام آنها با مشکل مواجه شده است.

6- دانشجویان گرامی توجه داشته باشند هنگام ثبت اطلاعات مورد نیاز برای درخواست وام تحصیلی و مسکن، در فیلد مربوط به  معدل، معدل  ترم قبل مد نظر بوده و در فیلد مربوط به تعداد واحد، تعداد واحد های ترم جاری باید ثبت شود.

7- زمان نام نویسی برای  (وام های ضروری و وام ودیعه مسکن) متعاقبا اعلام خواهد شد.
  متذکر میگردد دانشجویانی که نقص پرونده دارند به  قسمت توضیح کارشناس در صفحه شخصی خود در پرتال توجه کرده و نسبت به رفع نقص پرونده اقدام نمایند  همچنین بند 6 را حتما صحیح تکمیل کنند.در غیر اینصورت نام دانشجو از لیست وام حذف خواهد شد.
دانشجویان عزیز متقاضی وام توجه داشته باشند که ثبت درخواست وام به منزله دریافت قطعی وام نیست و به دلیل محدودیت در اعتبار وام ها و تعداد زیاد متقاضیان وام، ممکن است به تعدادی از دانشجویان وام تعلق نگیرد.

شماره تلفن اداره رفاه دانشجویان  32742411-058  جهت ارتباط با  مسئول اداره رفاه دانشجویان " خانم  دلاوری" اعلام می‌گردد.