اعلام برنامه‌های معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی

شنبه ٦ مهر ١٣٩٨ ساعت ١٠:٥ ق.ظ   ( بازدید : 14 نفر )

معاون محترم فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی برنامه‌های پیش‌بینی شده به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید را تشریح کردند.

دکتر "امیر امانی" برگزاری جشن دانشجویان جدید الورود در محل سالن لاله سپاه درتاریخ نهم مهرماه را از برنامه‌های مدیریت فرهنگی عنوان کردند.

ایشان برنامه‌های مدیریت دانشجویی را شامل ثبت نام از دانشجویان جدیدالورود در محل مرکز تجمیع دانشکده دندانپزشکی، حضور تمام وقت مسئولین و کارشناسان مدیریت دانشجویی در محل ثبت نام جهت پاسخگویی به سوالات و ابهامات دانشجویان جدید الورود و پوشش بیمه ای کلیه دانشجویان جدید الورود ( بیمه حوادث و بیمه مسئولیت مدنی) اعلام فرمودند..

معاون محترم دانشجویی فرهنگی دانشگاه، ثبت نام دانشجویان جدیدالورود جهت اسکان در خوابگاه‌های خود گران، نصب بنر خوشامد گویی به دانشجویان در تمامی دانشکده‌ها و خوابگاه‌های دانشجویی و  ثبت نام دانشجویان جدیدالورود در سامانه یکپارچه صندوق رفاه و تغذیه دانشگاه را از دیگر برنامه‌های مدیریت دانشجویی عنوان کردند.

دکتر " امیرامانی"  به برنامه های این معاونت در حوزه اداره مشاوره اشاره کردند و افزودند: اجرای تست غربالگری سلامت روان عمومی جهت دانشجویان جدیدالورود، ارائه خدمات مشاوره حضوری و غیر حضوری جهت دانشجویان جدیدالورود و برگزاری کارگاه مهارت های زندگی، مشاوره قبل ازدواج و پیشگیری از اعتیاد جهت دانشجویان جدیدالورود از برنامه های پیش بینی شده در این حوزه است.

جناب آقای دکتر "امانی"  برگزاری مسابقه ورزشی جهت دانشجویان جدیدالورود و اهدای جوایز به نفرات برتر را از برنامه های حوزه  اداره تربیت بدنی و برگزاری کارگاه آموزشی آیین نامه و شیوه نامه انضباطی جهت دانشجویان جدید الورود و توزیع بنر و پمفلت شورای انضباطی در خوابگاه و سلف را از برنامه های  شورای انضباطی ذکر کردند.